Hallerud Kultursenter Da

Vi prøver til en hver tid å gi korrekte opplysninger om våre produkter og priser, men med forbehold om at det kan forekomme skrivefeil.


KJØPSBETINGELSER:

For å handle hos oss må du ha fylt 18 år og ha adresse i Norge.


PRISER:

Alle priser er oppgitt uten mva da selskapet ennå ikke er mva-registrert. Vi prøver til en hver tid å ha korrekte priser på vår internettside, men forbeholder oss retten til å endre disse som følge av endrede priser fra våre leverandører eller ved endringer i valutakurser. Prisen endres imidlertid ikke på en vare kjøper har fått bekreftet pris på, det er alltid den bekreftede prisen på ordretidspunkt som gjelder. Fraktkostnad kommer i tillegg til oppgitt pris.


BETALINGSVILKÅR:

Det er 2 måter å betale varer på:

1. Via IZettle sin betalings plattform (alle typer kort kan benyttes)

2. Paypal


LEVERINGSVILKÅR:

Bestilte varer sendes med Helthjem. Ved kjøp over kr 1.500,- er det fri frakt.

Priser: fra kr 0-500 - frakt kr 75,- og fra kr 500-1500 frakt kr 139,-.

Etter avtale kan jeg sende med posten etter postens satser, en kan da velge "hentes" og legge igjen en beskjed i kommentarfeltet. Jeg fakturer da porto i ettertid. Dette er uten forsikring og varer som blir borte i posten vil derfor ikke erstattes.

Etter avtale er det mulig å hente hos meg, dette må avtales på forhånd før en bestiller.

Ordre behandles på fredager og sendes normalt innen 3 virkedager, i tillegg kommer postens befraktningstid.

Varer som ikke er på lager kanselleres og betalinger for dette returneres.


ANGRERETT:

Angrerettloven gir alle rett til å returnere varene innen 14 dager. Etter angrerettloven dekkes returportoen av kjøper. Du kan lese mer om angeretten her: https://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/


UAVHENTEDE PAKKER:

Ved uavhentede pakker vil kunden bli fakturert for faktiske utgifter herunder porto, returporto og eventuelt oppkravsgebyr samt et administrasjonsgebyr på kr 50,-.